### i Lelee

Nakon preduge tišine u kotlovnici, koncertnu sezonu KSET-a, 30.9. otvaraju ###, 7AM i Lelee.

 

Kao jedan od najistaknutijih i najkreativnijih bendova domaćeg undergrounda, ### po prvi put dolazi ispuniti prostor KSET-a i tvoje bubnjiće svojim zvučnim zidom buke! Grupa s imenom koje se ne može guglati, koji se ne obazire na trendove već konstantno eksperimentira i mijenja način na koji stvara, poznati po tome da albume ne snimaju na klasičnim lokacijama već u prostorima poput bivše Željezare u Sisku, kina u Beogradu ili Tvornice električnih žarulja u Zagrebu, a za koncerte obično biraju bizarna mjesta poput WC-a Medike ili krova SKWHAT-a, povodom izlaska novog albuma, nove priče, po prvi puta dolazi u KSET.

Predstavit će dio novog materijala i dizajn novog mercha čime će najaviti izlazak prvog full length albuma “Nasilno”. 

Uz ###, 30. 9. u KSET-u slušamo 7AM i LeLee. 

### (pronounced by hitting a random object three times) je četveročlani instrumentalni noise rock bend koji postoji od 2012. godine i dolazi iz Siska. Čine ga Sven Sorić (gitara), Jurica Zrnc (gitara), Goran Nježić (bubanj) i Anja Tkalec (bass). Bend uspješno spaja glazbu, ljubav prema filmu uz pomoć B.A.K.A kolektiva i dizajnersku komponentu benda kroz This Town Needs Posters (DIY tisak, coveri, plakati).

Bandcamp / Facebook / Instagram 

Baziran u Ljubljani, Lelee je post-punk/power pop trio svjetskog zvuka i pozadine kojeg čine Jelena Rusjan (iz Srbije) na basu i vokalima, Damjan Manevski (Makedonija) na gitari te Jan Kmet (Slovenija) na bubnju. U žanru sklonom jednostavnosti ovo je bend koji ulaže "ono malo ekstra", što ih izdiže iznad mora lokalnih kopija. Pjesme su dinamične, gitare zvone, vokali prepliću srpski i makedonski jezik, a melodije su im razrađene i promišljene, punk žestina koegzistira s pop hookovima.

Facebook / Bandcamp / Instagram

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji (online) te na dan koncerta na vratima KSET-a.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40kn, dok će na ulazu cijena karte biti 50kn. 

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

koncert