Play@KSET: Robin Hood

11. 7. u 19 sati uđi u svijet potisnutih i potlačenih, odmetnika i tiranina ili samo dođi pogledati predstavu o Robinu Hoodu!

On i njegova družina kradu bogatima, kako bi dali siromašnima. Ne možemo garantirati da Marx nije uzeo priču o Robinu Hoodu kao inspiraciju za svoj Manifest, no možemo garantirati da ćeš uživati u ovoj inačici te poznate legende u izvedbi Dramske sekcije KSET-a. Pripremi novac za plaćanje poreza ili zakopčaj džepove.

⚜️

Režija i scenarij: Sunčan Vojvodić

Glume: Ana Hrvatin, Benjamin Kušen, Filip Marko Srdić, Fran Čehaić, Hrvoje Fabris, Izidora Horvat, Nikola Renka, Nikolina Brnas, Romina Damijanić, Sunčan Vojvodić 🎭

⏱️ Ulaz se otvara u 19:00 h, predstava počinje u 20 h.

Karta je 10 kn za studente 20 kn za ostale.

Disclaimer: upozoravamo na strobo u trajanju od 10 do 20 sekundi.

Predstava će biti izvedena u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, zahtijevajući tako mjerenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu. Posjetioci će morati nositi zaštitne maske za lice, te ih se moli na odgovorno ponašanje i održavanje dovoljne fizičke distance prilikom cijele večeri i poštivanje predviđenih lokacija za obitavanje prilikom same predstave.

predstava