Play@KSET: Tram Priče - Kada babe polude vol.2

Otkrij sve tajne javnog prijevoza 9.7. u KSET-u! Dramska sekcija KSET-a se ponovo ne ustručava otkriti kakve su zaista bake u tramvaju.

Ovog puta u nešto drugačijoj postavi i s novim likovima koje još niste imali priliku upoznati. Romantika ne poznaje godine, a i godine nisu uvijek mjerilo pameti.

6, 11, 2, 5, 17, 1, 14, 13, 12, 9, 7. Misliš da se radi o slučajnim brojevima? Probajmo još jednom. 268, 146, 101, 263, 272, 205, 221, 105, 216. Da, možda nagađaš; brojevi vozila javnog prijevoza. U njima smo svakodnevno, okruženi ljudima. Student s PMF-a, bakice i dedeki, pijanac, sredovječni bankar, učiteljica, prodavač, sestra, zaljubljeni par, umjetnica, vojnik, turisti i još tako desetak drugih koje primjećuješ.

Tko je još s tobom u tom tramvaju? Koje misli imaju? Koje želje i nadanja imaju? Kakve namjere imaju? Teže li i oni za prihvaćanjem, poštovanjem i osmijehom? Jesu li stvari onakve kakve se čine na prvu ili postoji nešto više? Ono što osjetiš na trenutak, pa iščezne kao da nikada nije ni bilo. A možda i nije bilo.

Možda ti pogled iz jedne druge perspektive omogući da otkriješ čari vožnje javnim prijevozom. Jednostavnu ideju koja ti proleti umom i učini tu vožnju tramvajem neobično drugačijom nego inače.

Scenarij: Dramska Sekcija KSET-a

Režija: Ena Džanko i Izidora Horvat

Glume: Ana Hrvatin, Benjamin Kušen, Ena Džanko, Filip Marko Srdić, Fran Čehaić, Hrvoje Fabris, Izidora Horvat, Nikola Renka, Nikolina Brnas, Romina Damijanić, Samantha Valent, Sunčan Vojvodić, Tin Marušić

Ulaz se otvara u 19:00 h, predstava kreće u 20 h.

Cijena karte ja 10 kn za studente, a 20 kn za ostale. Karte se kupuju na ulazu.

Predstava će biti izvedena u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, zahtijevajući tako mjerenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu. Posjetioci će morati nositi zaštitne maske za lice, te ih se moli na odgovorno ponašanje i održavanje dovoljne fizičke distance prilikom cijele večeri i poštivanje predviđenih lokacija za obitavanje prilikom same predstave.

predstava