Job Fair Meetup 2021.

Zagrebački FER i KSET od 10. do 14. svibnja postat će karijernim središtem s 55 tehnoloških poduzeća na drugom Job Fair Meetupu.

Cilj okupljanja je upoznati hrvatske studente s mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj te ih aktivno uključiti u razmjenu znanja i iskustva, ali i pomoći im da steknu nove vještine putem umrežavanja, tematskih talkova, radionica, panel rasprava i Hot talka. Job Fair Meetup studentima omogućuje da se direktno upoznaju s predstavnicima poduzeća, potiče ih na razmišljanje o budućem usmjerenju, pomaže u razvoju mekih vještina i specifičnih tehničkih znanja pojedine industrije.

Kome je Job Fair Meetup namijenjen?

- studentima

- mladima koji žele promijeniti posao

- tehnološkim poduzećima

- sveučilištima

Zašto trebate doći na Job Fair Meetup?

55 tehnoloških poduzeća

- tematski talkovi

- stručne radionice

- zanimljive panel rasprave

- nezaboravan Hot talk

- širenje društvenog kruga

Kako bi rezervirali svoje mjesto, studenti će prije početka Meetupa, kao i za vrijeme njegova trajanja, moći predati životopis putem internetske stranice Job Fair Meetupa. Pohranjivanjem životopisa svaki će student putem e-pošte dobiti jedinstveni QR kod koji će služiti kao ulaznica, ali i posjetnica za predstavljanje poduzećima, dok će poslodavci te iste QR kodove moći skenirati, kako bi nakon upoznavanja u bazi životopisa jednostavnije mogli pronaći studente s kojima su se upoznali i umrežili.

Job Fair Meetup organizira se u skladu s epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite koje će biti aktivne za vrijeme trajanja događaja, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicuFacebook stranicuInstagram profil i YouTube kanal. Job Fair Meetup organiziraju FERCentar karijera FER-aSavez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

jobfair, jobfarimeetup, stem, fer