Google Hash Code

Pripremi se na prvo ONLINE izdanje natjecanje Google Hash Code! Kao nastavak dugotrajne tradicije, Računarska sekcija KSET-a i ove godine otvara prvi zagrebački i drugi hrvatski Hub za sve lokalne natjecatelje!

Misliš li da možeš optimizirati izgled Googleovog podatkovnog centra? Ili montirati serije pametnih telefona? Udruži se s timom da biste riješili Googleov inženjerski problem u Hash Codeu!

Preuzmi ulogu Googleovog inženjera i suoči se sa sličnim problemima na Hash Code (g.co/hashcode) natjecanju – timskom natjecanju u programiranju za studente i mlade profesionalce (18+) diljem Europe, Bliskog istoka i Afrike. Odaberi svoj tim i programski jezik, a na natjecanju će te dočekati stvarni inženjerski problemi i zadaci. 

Natjecanje je podijeljeno u dva dijela:

Online kvalifikacije

25.2.2021., 18:30 – 22:30 CET

U ovoj rundi s timom možeš sudjelovati od kuće kao dio jednog od preko 520 Hash Code čvorova u 79 zemalja. KSET Hub je prvi čvor u Zagrebu i drugi u Hrvatskoj te smo za potrebe natjecanja napravili Discord server, a na tebi je da osiguraš brzu i neprekidnu vezu te ugodno radno okruženje. Prijavi se i odaberi KSET za svoj hub!

Finale

24.4.2021., 17:30 - 22:00 CET

Timovi s najvećim brojem bodova na natjecanju, bit će pozvani na virtualni finalni krug natjecanja.

Registracije su otvorene na g.co/hashcode.

Prijavi se za sudjelovanje i čujemo se na KSET-ovom Discordu: http://discord.gg/ruRX7ybJpX.

natjecanje