Glazbeni kviz vol.5

Od prošlog izdanja Glazbenog kviza preživjeli smo lockdown, poneku prirodnu nepogodu i bolno odumiranje više-manje svih planova koji uključuju koncerte i festivale. Ako ti je muka od rasprava o glazbenim (ne)ukusima na HNK, u srijedu 11.11. možeš pokazati sve to nagomilano znanje na petom po redu Glazbenom kvizu u organizaciji Disco sekcije KSET-a, koji će se po prvi put održati ONLINE.

 

U ovom pomalo mračnom razdoblju kad i najveći introverti viču ‘’Take me out’’, a svakidašnje dvojbe uključuju vaganje između povrata novca za ulaznice i čekanja najave alternativnih datuma, mislimo da je grijeh glazbeno druženje ne održati u ovom dopuštenom online izdanju.

Nećemo te pitati zna li tvoja majka - samo ćemo te zamoliti da nam ne stojiš blizu. Pobrinut ćemo se da tebi i članovima tvog tima ostali sudionici budu izvan dohvata ruke, ali to zato ne mora biti (pozitivan) slučaj za pobjednički trofej.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 4.11. u podne. Ako tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u inbox Disco sekcija KSET-a!

Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Zbog trenutne epidemiološke situacije primorani smo kviz održati online, ali to zato znači da je broj timova neograničen. Prijava je besplatna, uz eventualne donacije po želji.

Link za Twitch bit će objavljen na dan eventa, uštekaj se i zaigraj s nama!

glazbeni kviz, disco sekcija kset-a