Dani otvorenih vrata KSET-a

Otpočela je je još jedna akademska godina, koja za sobom povlači nove (ovaj put i dodatne) izazove. KSET i ovog listopada tradicionalno otvara svoja vrata i poziva te da budeš dio jedne posebne studentske priče!

Imajući na umu epidemiološku situaciju, KSET će svoja vrata (i prozore) držati otvorenima čitav radni tjedan - od ponedjeljka 26. do petka 30. listopada - te će se različite sekcije predstavljati određenim danima, prema unaprijed poznatom rasporedu.

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su - Biciklistička sekcija KSET-a, Disco sekcija KSET-a, Dramska sekcija KSET-a, Fotosekcija KSET-a, Glazbena sekcija KSET-a, Planinarska sekcija KSET-a, Tehnička sekcija KSET-a, Računarska sekcija KSET-a i Videosekcija KSET-a.

// Raspored //

Ponedjeljak // 26.10. //

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i lighta kroz demonstraciju opreme.

Utorak // 27.10. //

Disco sekcija će ti pokazati ploče, miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partyjima, a možda te iznenadi i pokojim kvizaškim pitanjem.

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. U utorak će ti demonstrirati kamere i procese montaže te pokazati što članovi rade kad ne raspravljaju o simbolici i kvaliteti montaže u serijama i filmovima.

Srijeda // 28.10. //

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba, a u srijedu možeš otkriti što točno njihov rad podrazumijeva te jesu li bliže postavi Mr. Robota ili Teorije velikog praska.

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a, a ako svratiš do njihovog štanda možeš vidjeti kako se popravljaju razni predmeti, a možda ti otkriju i tajnu izrade svih tih cool trofeja za kvizove i game nightove.

Četvrtak // 29.10. //

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima, a ove godine će održati svoju poznatu besplatnu popravljaonicu, na kojoj možeš naučiti dosta korisnih trikova.

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Ove godine će predstaviti karte i ostale planinarske materijale koje koriste i tradicionalno prepričati sve o najboljim dogodovštinama sa svojih izleta.

Petak // 30.10. //

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, izrađuje kostimografiju i scenografiju, a što se još skriva iza zastora - možda ti otkriju ako ih pitaš.

Fotosekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira photosessione i izložbe. Pregledaj njihovu opremu te se pridruži Fototečaju koji uskoro kreće!

 

Događaj će biiti izveden u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 50 sudionika, a od posjetitelja se zahtijeva nošenje zaštitnih maski za lice te odgovorno ponašanje i održavanje dovoljne fizičke distance.

 

Dođi za vrijeme rada dnevnog šanka od 9 do 16 h u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

dani otvorenih vrata kset