Job Fair MeetUp

Zagrebački FER i KSET od 19. do 23. listopada postaju karijernim žarištima s preko 40 tehnoloških poduzeća koja će se okupiti na Job Fair Meetupu. Cilj događaja je upoznati hrvatske studente s mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj te ih aktivno uključiti u razmjenu znanja i iskustva, ali i pomoći im da steknu nove vještine putem umrežavanja, tematskih talkova, radionica i panel rasprava.

Job Fair Meetup studentima omogućuje da se direktno predstave predstavnicima poduzeća, potiče ih na razmišljanje o budućem usmjerenju, pomaže u razvoju mekih vještina i specifičnih tehničkih znanja.

 

Kome je Job Fair Meetup namijenjen?

✔️ studentima

✔️ mladima koji žele promijeniti posao

✔️ tehnološkim poduzećima

✔️ sveučilištima

 

Zašto trebate doći na Job Fair Meetup?

1️⃣ 40 tehnoloških poduzeća

2️⃣ tematski talkovi

3️⃣ stručne radionice

4️⃣ zanimljive panel rasprave

5️⃣ širenje društvenog kruga

 

Kako bi rezervirali svoje mjesto, studenti će prije početka Meetupa, kao i za vrijeme njegova trajanja, moći predati životopis putem internetske stranice Job Fair Meetupa. Pohranjivanjem životopisa svaki će student putem e-pošte dobiti jedinstveni QR kod koji će služiti kao ulaznica, ali i posjetnica za predstavljanje poduzećima, dok će poslodavci te iste QR kodove moći skenirati, kako bi nakon upoznavanja u bazi životopisa jednostavnije mogli pronaći studente s kojima su se upoznali i umrežili.

 

Job Fair Meetup organizira se u skladu s trenutno važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

 

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu i Instagram profil. Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).

job fair, sajam poslova, studenti