Brucoše u planine 2020

Došla je jesen i hladnije vrijeme, vratili smo se dekicama i hudicama i baš nam se ne izlazi ako nemamo dobrog razloga. Kako se ne bi previše ulijenili, smislili smo odličan plan za subotu, 17.10. kada Planinarska sekcija KSET-a organizira izlet BRUCOŠE U PLANINE!

Nalazimo se na Črnomercu (peron za liniju 127) u 9:30. Nemojte kasniti. Ponesite maske i karte za ZET jer se linijom 127 vozimo do Mikulića. Od tamo počinjemo uspon do planinarskog doma Risnjak gdje ćemo odmoriti uz grah, pivo i ostale ključne elemente prehrambene piramide. Nakon što smo se odmorili i okrijepili, nastavljamo izlet stazama 11 i 12 kojom pri povratku prolazimo kraj Medvedgrada gdje se možemo slikati za društvene mreže i pohvaliti prijateljima. Spuštamo se u Šestine gdje svakih sat vremena prolazi bus 102 koji nas vozi do Britanskog Trga.

Događaj organizira Planinarska sekcija KSET-a i otvoren je svim studentima, bili brucoši i brucošice ili ne, tako da slobodno pozovite zainteresirane prijatelje. Za bilo kakva pitanja slobodno se obratite putem Facebooka ili mailom na matej.stefanac@kset.org.

Vidimo se! 

planinarska sekcija kset-a, izlet