Buntai \\ 100po100 //

Na jedan od okruglijih datuma u nedavnoj povijesti, 10.10.2020., u KSET nam prvi put stiže miljenik Drito publike Buntai koji nastavlja s jesenskim programom “100po100“.

U ovo doba snalaženja i privikavanja na “novo normalno”, program “100po100” altruistična je suradnja Kluba studenata elektrotehnike, glazbenih agencija Dostava Zvuka, YEM i OOO Booking koja ima jasan i jednostavan cilj: omogućiti vam svirke s ograničenim brojem od 100 prisutnih, u skladu s najvećim standardima i preporukama po epidemiološkim mjerama, a s naglaskom na domaće izvođače koje trenutna situacija najviše pogađa, pogotovo onima kojima je glazba primarna i jedina životna profesija. “100po100” će tako pružiti kontinuiran glazbeni program iz tjedna u tjedan, ispreplićući tako raznolike žanrove i izvođače, a prateći interes publike za programom ponekad će nam možda i neki izvođači nastupiti i više puta. 🙂

Buntai je grupa frendova koja se našla radit glazbu skupa i predstavit neko svoje viđenje ovog već poznatog trap žanra publici na ovim prostorima. Nastala je krajem 2015. te je počela djelovati kao "Undead Squad".

Aktivni članovi su ¥ung Bude, Boki i producent DeepSix, a ono što ističe njihov zvuk na hrvatskoj sceni je intenzivan utjecaj modernije američke "Dirty South" trap scene pomiješane s domaćim i osobnim stilovima.

https://www.instagram.com/buntai100k/

https://www.yem.hr/izvodjaci/buntai/

Broj karata strogo je ograničen kako bi se poštovalo pravilo 100 sudionika te je njihova kupnja moguća isključivo u Dirty Old Shopu po cijeni od 50 kn.

Kao što je spomenuto, koncert će biti izveden u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, zahtijevajući tako mjerenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu. Posjetiocima se toplo preporučuje nošenje zaštitnih maski za lice, te ih se moli na odgovorno ponašanje i održavanje dovoljne fizičke distance prilikom cijele večeri i poštivanje predviđenih lokacija za obitavanje prilikom samog koncerta. Iznimno će radi pružanja većeg otvorenog prostora biti omogućen pristup bočnom dvorištu pored KSET-a.

Program je realiziran pod pokroviteljstvom Pivovare Medvedgrad, uz potporu Ministarstva Kulture i Grada Zagreba.

koncert