[RASPRODANO] M.O.R.T. (vol.2) \\ 100po100 //

Zbog velikog interesa i ograničenog kapaciteta, KSET će 9. 10. još jednom ugostiti sinjsku punk blues četvorku M.O.R.T.! Radi se naravno o svima nam poznatim majstorima žestine Johnu, Zvrku, Kikosu i Miletu, a ove će jeseni premijerno otvoriti novi jesenski program KSET-a pod imenom “100po100”.

U ovo doba snalaženja i privikavanja na “novo normalno”, program “100po100” altruistična je suradnja Kluba studenata elektrotehnike, glazbenih agencija Dostava Zvuka, YEM i OOO Booking koja ima jasan i jednostavan cilj: omogućiti vam svirke s ograničenim brojem od 100 prisutnih, u skladu s najvećim standardima i preporukama po epidemiološkim mjerama, a s naglaskom na domaće izvođače koje trenutna situacija najviše pogađa, pogotovo onima kojima je glazba primarna i jedina životna profesija. “100po100” će tako pružiti kontinuiran glazbeni program iz tjedna u tjedan, ispreplićući tako raznolike žanrove i izvođače, a prateći interes publike za programom ponekad će nam možda i neki izvođači nastupiti i više puta. 🙂

Inače, za M.O.R.T. svi znamo i ne treba se o njima puno pričati. Bend postoji još od davne 2003. godine, Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Iza sebe ima preko 400 koncerata u 5 godina, 20 video spotova, preko 8 milijuna pregleda po YouTubeu, četiri vrhunska albuma, više od 50 000 televizijskih prikazivanja, a prije ove tekuće situacije bio je u procesu promocije njihovog zadnjeg studijskog izdanja pod imenom “Standing running man”, napisanog kompletno na engleskom jeziku.

Web / Facebook / YouTube / Instagram / Bandcamp

Koncert je rasprodan.

Kao što je spomenuto, koncert će biti izveden u skladu s odredbama Stožera civilne zaštite za okupljanja u zatvorenim prostorima do 100 sudionika, zahtijevajući tako mjerenje temperature i dezinfekciju ruku na ulazu. Posjetiocima se toplo preporučuje nošenje zaštitnih maski za lice, te ih se moli na odgovorno ponašanje i održavanje dovoljne fizičke distance prilikom cijele večeri i poštivanje predviđenih lokacija za obitavanje prilikom samog koncerta. Iznimno će radi pružanja većeg otvorenog prostora biti omogućen pristup bočnom dvorištu pored KSET-a.

Program je realiziran pod pokroviteljstvom Pivovara Medvedgrad, uz potporu Ministarstva Kulture i Grada Zagreba.

koncert, 100po100