Doringo + Cash and Carry by Fotosekcija KSET-a

Nakon odgode originalnog termina koncerta, u subotu, 27. 6. u KSET dolazi zagrebački prog rock sastav Doringo promovirati svoj album pod imenom "Gužva u Svemiru".

Album je izašao u siječnju ove godine, a na albumu su gostovali brojni glazbenici poput Alda Foška i Maka Murtića, koji se kasnije pridružio bendu. Osam instrumentalnih numera s albuma predstavlja kombinaciju surf/world/prog/rock zvuka.

Sastav čine Mihovil Jurdana (bas), Damir Mihaljević (bubanj) i Doringo (gitara, produkcija) i Mak Murtić (sax). Gosti na koncertu će biti Orjen Riđanović (akustična gitara) i Lucija Stanojević (violina).

Novi spot / YouTube / Facebook / Instagram / Bandcamp / Itunes / Deezer

Sastav je također sudjelovao na humanitarnom kompilacijskom albumu “ZGB 2020” izdavačke kuće Rika Muzika. 

Osim samog koncerta grupe Doringo, Fotosekcija KSET-a po prvi je put u ovome formatu pripremila Cash and Carry foto izložbu!

Osim samog koncerta grupe Doringo, u okviru ovog događaja održat će se i Cash and Carry izložba koju organizira Fotosekcija KSET-a. Tijekom izložbe će se moći kupiti fotografije članova KSET-a po simboličnoj cijeni, a sav prihod bit će doniran udruzi Šapa u Srcu iz Ogulina.

Instagram / Facebook

Ulaz na izložbu se ne naplaćuje. Ulaznice za koncert možete nabaviti na ulazu po cijeni od 30 kn. Pretprodaje neće biti.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

izložba, koncert