Odgođeno!- Lika Kolorado - promocija albuma

Lika Kolorado premijerno u KSET-u u petak, 24. travnja predstavlja svoj drugi studijski album “Kontura” koji će biti objavljen 20. veljače u izdanju Classic Recordsa.

Nakon prošlogodišnjeg singla “Gospođa”, Lika Kolorado je nedavno objavila novi singl “Spasoje” u čijem je videospotu glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala basistici benda Ani Jelić. “Spasoje”, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama regije.

Kad su prije nepune dvije godine nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su sva očekivanja publike i medija. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više koncertne kilometraže spremni su ponovno stati pred publiku u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” protekle dvije godine od prvijenca “Smiješ zaurlat” (2018., Aquarius Records/Classic Records).

Zagrebačku četvorku čine Filip Riđički (vokal), Ana Jelić (bas), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj), a ovom će prilikom nastojati opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih i zanimljivih live nastupa.

Spasoje / Gospođa / Smiješ zaurlat

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 35 kuna potraži u KSET-u (Unska 3), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Aquarius Music Shopu (Varšavska 13) te online putem sustava Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 45 kuna.

koncert, promocija albuma