Odgođeno! - ZEZ Festival 2020

Od 15. do 19. travnja 2020. godine održat će se treće izdanje ZEZ Festivala. I ove godine očekuje nas vrhunsko zezanje sa zvukom i žanrovski raznolika postava izvođača/ica kroz četiri koncertne večeri. Festival će još jednom otvoriti Izložba zvuka, a sve će popratiti dnevni program u formi radionica, predavanja i panel rasprave...

 

ZEZ Festival zamišljen je kao mutacija koncertnog ciklusa eksperimentalne glazbe koji se pod tim imenom održava u KSET-u od 2013. godine i iza sebe broji preko 50 koncerata. Zavod za eksperimentalni zvuk je proteklih šest godina nastojao biti utočište za drugačiju glazbu i njezine ljubitelje. "Slušaj drugačije" je ideja vodilja u organizaciji koncerata koji iskaču iz uobičajenog formata jazza, punka, popa, metala ili elektronike, ali ipak predstavljaju sve to. Eksperiment i improvizacija uporno se bore protiv dosade. Improvizacija je igra u kojoj nikad ne znaš što ćeš dobiti, zbog čega je ZEZ - iskustvo.

Ovog proljeća slušamo, gledamo i stvaramo drugačije.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 140 kn do 16. 3., nakon čega se cijena penje na 180 kn. Ulaznice potraži u KSET-u i Dirty Old Shopu.

Više informacija o dnevnim ulaznicama uskoro!

 

zez festival, zez, zavod za eksperimentalni zvuk, slušaj drugačije