Otkazano! - Grše

Nakon nedavnog otvaranja Drita, mladi reper Grše ne namjerava usporiti svoje deranje mic-ova pa se ponovno vraća u Zagreb - ne propusti njegov solo koncert u KSET-u 21. 3.!

Gršina rap priča počinje u Trilju 2014. godine i gradi se na tvrdom rapu s naglaskom na socijalne tematike nošene zvukom ulice. Svojim stvaralaštvom predstavlja ujedno i dobru i lošu stranu ulice te surovu stvarnost kroz ozbiljan, ali i humorističan pristup. Na domaćoj sceni se pojavljuje u trenutku kada su mnogi već izgubili nadu u opstanak pravog tvrdog rapa te je Grše nerijetko svrstavan u kategoriju sa Krešom Bengalkom, s kojim već bilježi nastup u splitskoj Zenti. Osim toga, nastupao je i sa Ajs NIgrutinom u Vintageu, gostovao na Red Bull Raplici te na kraju otvorio peto izdanje Drita iz Tvornice.

Prvi album "Tilurium" smatran je velikim osvježenjem na sceni, a njegov najveći hit Badr Hari u ovom trenutku bilježi preko milijun pregleda na YouTubeu.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna možeš kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu, a na dan koncerta će koštati 40 kuna.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture.

koncert