Otkazano! - KAKKMADDAFAKKA (KMF) + Egge

Pretkraj zime, 12. ožujka, u KSET dolazi norveška indie rock senzacija KAKKMADDAFAKKA kako bi zagrijali Zagreb neposredno prije dugoočekivanog proljeća! Tog četvrtka, dana u tjednu koji se profilirao kao idealan za dobre svirke, Norvežani će u sklopu velike europske turneje promovirati novi materijal. Podršku KMF-u pružit će Egge.

Uz objavu turneje, pripremili su i novi singl popraćen videospotom!

Novi singl poslušaj ovdje.

KAKKMADDAFAKKA, ili skraćeno KMF, jedan je od najbitnijih norveških bendova ovog stoljeća. S radom su krenuli u 2004. godini, a do danas imaju objavljena 4 albuma. Zadnjih godina odradili su nekoliko europskih turneja na kojima su svirali razne festivale, ali i klubove koje su nerijetko rasprodali. Slove za jedne od najboljih live actova, a u to ćemo se moći uvjeriti 12.3. u KSET-u kad nas očekuje večer dobre glazbe, plesa i znoja!

Web stranica / Facebook / Instagram / Restless / Naked Blue / Your Girl / Forever Alone / Runaway Girl / Is She / Live at FM4 Festival Austria 

Egge je norveški glazbenik koji je svoju karijeru započeo 2019. godine kada je izdao i album prvijenac pod nazivom “Egge Stadium”. Poznat je po uzbudljivim live izvedbama te zanimljivim tekstovima, a u budućnosti planira svoju glazbu proširiti izvan norveških granica. 

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta koštati 80 kn.

koncert