Tech Talk: CloudSense

U utorak 3. 3. u 15 h u KSET dolazi Dario Kos iz tvrtke CloudSense pojasniti zašto su "soft skills" bitni u zaposlenju.

Znaš li da čak 75% dugoročnog uspjeha na poslu ovisi o vještinama poznatijima kao „soft skills“? Istraživanja pokazuju da su upravo „soft skills“ ono što pomaže pojedincima da se lakše penju stepenicama uspjeha.

„Soft skills“ su interpersonalne vještine koje se isprepliću kroz osobnost svake osobe pojedinačno te karakteriziraju kako će osoba komunicirati s drugima na radnom mjestu. Komunikacija, radna etika, timski rad, vođenje, fleksibilnost, motivacija, donošenje odluka, kreativno mišljenje, rješavanje problema – sve su to „soft skills“ iliti vještine koje čine razliku.

Nakon predavanja održat će se i neformalno druženje tijekom kojeg ćeš imati priliku razgovarati s predavačem i zaposlenicima CloudSensa o njihovom radnom okruženju i mogućnostima zaposlenja.

O poduzeću: CloudSense je platforma za upravljanje trgovinom i pretplatnicima, stvorena za velike ili složene usluge u tijeku. Kompanije, mediji i komunalne tvrtke širom svijeta im vjeruju da će pokrenuti, prodati i ispuniti cjelokupno putovanje korisnika na Salesforce-u. Olakšavaju im komercijalni uspjeh - njihovi klijenti izlaze na tržište u trećini vremena, prodaju se četiri puta brže, povećavaju prodaju za 24% i isporučuju osam puta brže, uz poboljšanje točnosti narudžbe od 79%. Od početka 2009. godine CloudSense raste nevjerojatnom brzinom. Već više od desetljeća isporučuju mjerljive rezultate tvrtkama, uključujući Telefonica, Spotify, Vodafone, EDF i sl. Danas zapošljavaju više od 350 ljudi u 12 ureda u Europi, Americi, Australiji i Aziji.

O predavaču: Dario Kos je Salesforce Administrator u CloudSense-u. Pridružio se našem timu kao student 2017. godine, na poziciji Junior Developer, a u međuvremenu, nakon diplomiranja postao je i full-time zaposlenik te voditelj i mentor svim novim studentima.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju s aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje s aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

predavanje