Expecto Ksetorum IV

U utorak 25. veljače u 20 sati na KSET bacamo Repello Muggletum! - pridruži nam se na 4. izdanju Expecto Ksetoruma i sudjeluj u brojnim čarobnjačkim i natjecateljskim aktivnostima koje za tebe priprema KSET u suradnji s Ministarstvom Magije.

Oduvijek želiš upoznati Harryja Pottera? Pronaći svoj štapić kod Ollivandera? Zaigrati metloboj i uloviti zvrčku? E, pa, maštanju o oslobođenju kućnih vilenjaka, okusu slastica iz Honeydukesa i kuhanju čarobnih napitaka sa Severusom Snapeom napokon dolazi kraj! Sve to i još više iskusi na Expecto Ksetorumu gdje ćeš ujedno imati i priliku osvojiti čarobne nagrade!

Stoga razgibaj svoja zapešća, ponovi sve od Wingardium Leviosa do Avada Kedavra i dokaži se pred katedrom profesora i profesorica iz Hogwartsa. Najbolji čarobnjaci i vještice, po ocjeni naših profesora magije, moći će sudjelovati i u kvizu znanja o čarobnjačkom svijetu. Osim znanja, ocjenjujemo i najbolje čarobnjačke modne kombinacije!

Cijena ulaznice je 20 kn, a KSET svoja vrata otvara u 20 sati. Ulaznica omogućuje sudjelovanje u svim sadržajima, ali ne garantira mjesto u kvizu. Tijekom večeri bit će moguće igrati igre s profesorima iz Hogwartsa koji će vas za uspješno odrađene zadatke nagraditi pečatom. Potrebno je skupiti najmanje 7 pečata do 22 sata kako biste se kvalificirali za sudjelovanje na kvizu. Kviz počinje u 22:30, za njega je potreban čarobni telefon i u njemu se natjecatelji natječu individualno. Broj ulaznica je ograničen.

kviz, natjecanje