Party kulturne redakcije Radio Studenta

Prva samostalna proslava kulturne redakcije Radio Studenta 20. 2. stiže u KSET!

Povodom nedavnih obilježavanja jubilarnih emisija - 150. Kulturizacije, 50. Generalne probe i 50. Knjiškog moljca, kulturna redakcija RS-a stiže u KSET širiti svoje kulturno sjeme.  

U goste nam stižu Josipa Lulić, povjesničarka umjetnosti i trenerica Kazališta potlačenih, aktivistica koja se bavi širokim spektrom zanimljivih tema, Luka Ostojić, književni kritičar, glavni urednik portala Booksa.hr i novinar Kulturpunkta te Silvija Stipanov, freelance producentica, dio kustoskog tima Domina i umjetnička voditeljica Ganz novih Perforacija. Sa šarolikom ekipom ćemo porazgovarati o kulturi te izazovima i budućnosti nezavisne kulturne scene.

Da ne bismo samo govorili o kulturi, imat ćete i priliku pogledati nastup Teatra Gaudeamus koji su samo za vas pripremili Scene na sceni, kombinaciju filmskih scena prebačenih na kazališne daske pripremljenih baš za ovu večer.

Za vrhunsku glazbu, na koju ćete se razbacati kao da nema sutra, zadužene su Lac Que i Miss.Ei.Kei, rezidentne grijačice dance floora s Radio Studenta.

U KSET-u ćete imati i priliku nabaviti svoj primjerak majice Radio Studenta tako da možete koračati gradom dignute glave. Ali to nije sve! Svatko tko odluči ukrasiti svoje tijelo Radio Student majicom od najudobnijeg materijala, imat će priliku sudjelovati u tomboli i osvojiti surprise nagradu samo za sebe. Ili za nekog bliskog, ukoliko ste zakasnili s poklonom za Valentinovo.

Ulaz se otvara u 20h, a upad je s dobrovoljnim donacijama, kako se budete osjećali.

party