Ne'š umočit ni ovo Valentinovo

Na Valentinovo se u KSET-u opet održava najbolji tulum vječnih samaca - “Ne’š umočit”!

Disco sekcija KSET-a te ponovo poziva da iskušaš svoju ljubavnu (ne)sreću u hrpi drugih suhih samaca koji su se međusobno već počeli oslovljavati sa “Sahara”.

Nitko ne voli biti sam na Valentinovo, to nam je do sada dosta jasno - pa mi napravimo event u kojem ti damo zadnju šansu da ti ne propadne još jedno Valentinovo… Dobar je to format za TEBE, skužili smo da se inhibicije maknu i to nam je drago… ALI mi DJ-evi smo mega ljubomorni jer publika razmjenjuje nježnosti dok se mi grčimo za pultom, a to tako ne ide!

Viši komitet odlučio je vratiti surovu spiku jer je na posljednjem događaju pod imelom akcije bilo i previše, tako da ovog puta ne darujemo potrebite nego cockblockamo - i nadamo se “ubrati vrhnje” sami. Probaj ti umočit, al’ po običaju taman kad ti krene, taman kada te ponese Careless Whisper, kad osjetiš trenutak da prineseš svoje usne osobi koju želiš, pogodit će te hladan tuš - iz zvučnika ćeš čuti glas koji ti govori da staneš i iz svog arsenala vadi Jamesa Blunta, koji tvoju osobu od interesa podsjeti na bivšeg/bivšu, zbog čega ona ode plakati u separe, a ti bijesno odlaziš s partyja i govoriš si da više nikada nećeš doći na ovo, da je DJ najveće smeće i da treba bojkotirati ovaj event. Nemoj si lagati i osjećati se ogorčeno, znamo da ćeš doći opet.

Okušaj svoju sreću za Valentinovo - i ne ljuti se, sigurno postoji netko za tebe. Dođi i otkrij, a ako se ne dogodi ništa ~nije bilo suđeno~, ali treba barem probati. Kao i svaki put - ako ne dođeš, nećeš sigurno umočit - a tvoja suša poprimit će biblijske razmjere.

Naša cockblock selekcija sadržavat će, kao i svaki put, teške standarde:

Živo Blato, Mali Mate, James Blunt, Enrique Iglesias, Adele, Modern Talking, Toše, Vatrogasci, Gunther, Gotye, Hladno Pivo, Djeca sa Žumberka, George Michael, Goran Karan, Daniel Popović, Dino, Alen Vitasović, Jacques Houdek, Rick Astley, Josip Katalenić, Grupa Kim, Luka Nižetić, Oliver Mandić, Massimo, Justin Timberlake, Kings of Leon, Oliver Dragojević, Elvis Presley...

Ulaz se otvara u 20 h. Ako si single upad je 10 kn, a za one u vezi 15 kn.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

party