Čuješ?!: Slanci, Filip Marić, Dino Saurić

Utorak, 11. veljače u KSET-u je rezerviran za drugu večer šeste sezone natjecanja Čuješ?!. Ovaj put svojih 45 minuta dobivaju Slanci, Filip Marić i Dino Saurić!

Slanci su zagrebački bend alternativnog rocka i plesnog popa. Petero srednjoškolaca se nalaze u školi gitare i osnivaju bend. Iza sebe već imaju i festivalske i klupske nastupe, a u ožujku 2019. godine snimaju svoj autorski materijal u studiju Mamut na Krku. Slanci su: Ivona Ević (vokal, gitara, klavijature), Adrian Šarotar (gitara), Nada Brigić (gitara, vokal), Ivan Krajač (bas), Patricija Runjak (bubanj).

Yotube

Filip Marić mladi je glazbenik iz No Man's Landa Brčko Distrikta. Muzikom se bavi od svoje četrnaeste godine, a autorske je pjesme počeo izvoditi i snimati tek prije dvije godine. Za svoje tekstove tvrdi da su totalni klišej, a njegov zvuk je nastao pod utjecajem grungea, soula i psihodelije s kombinacijom lo-fi sampleova.

YouTube

Dino Saurić zagrebački je kantautor koji unazad dvije godine radi na autorskim materijalima. Njegovo glazbeno stvaralaštvo objedinjuje više različitih stilova pa od njega možete očekivati fuziju glazbenih izričaja – minimalizam uz intimnu akustiku, ritmičnost uz loopove i midi kontroler te primjese psihodelije koju vješto kombinira uz svoj snažan vokal. Svoju inspiraciju nalazi u melankoličnim blues melodijama, ali i u reggae ritmovima koje pomoću loopera vješto uklapa u svoju autorsku priču.

YouTube

Ulaz se otvara u 20 h, a informacije o kartama stižu uskoro!

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj!

Partneri projekta su Treći svijet i Mamut Krk.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

koncert