Molchat Doma + Zarkoff & ManMachine

Molchat Doma, u prijevodu “tihe kuće”, 7. 2. stiže u KSET, a podršku će im pružiti Zarkoff i ManMachine!

Ovaj bjeloruski bend je osnovan 2017. u Minsku, a predstavljaju jedinstveni spoj post-punka, new-wavea i synth-popa. Mračna i plesna, njihova glazba neodoljivo podsjeća na stare idole koji su ih oblikovali, ali ni u kojem trenutku slušanja nema sumnje da su razvili vrlo moćan vlastiti zvuk koji ih je pozicionirao na mapu svjetske glazbene scene.

Molchat Doma čine Egor Shkutko (vokal), Roman Komogortsev (Gitara, Synth, ritam mašina) i Pavel Kozlov (Bas i Synth).

Njihov drugi LP, Этажи (Etaži) objavljen je 2018. na berlinskom labelu Detriti Records. LP je od izlaska rasprodan gotovo pet puta, a zbog konstantne potražnje stalno se tiskaju nova izdanja. Na YouTubeu, od izlaska, puni album “Этажи” prikupio je gotovo 2 milijuna pogleda, a njihovi koncerti diljem Europe rasprodaju se vrlo brzo nakon objave.

Web / FacebookInstagram / YouTube

Nakon kraće diskografske pauze, Zarkoff priprema novi solo album i čeka skori izlazak prvog EP-ja novog projekta NeuGrau na She Lost Kontrol Records iz Berlina. Live izvodi uglavnom noviji i (još) neobjavljen materijal, stilski između acida, electra i synth popa. Zanimljivo je napomenuti da je headlinerima Molchat Doma kolega po izdavačkoj kući Detriti Records, zahvaljujući svom djelovanju unutar sastava Kali Jugend.

YouTube

ManMachine su Goran Uroich i Roland XP50. Stop. 2011. Prvi album "Now I'm Immortal". Stop. 2015. Drugi album "Almost Better Than Silence". Stop. U međuvremenu dva EP-ja "I Hate Human Race" i "Two Songs About Death". Stop. 2017. "ManMachine - ManMachine" gramofonska ploča za izdavačku kuću Oraculo records. Stop. 2018. Još jedan EP "What If There's Nothing There?". Stop. Glazba je mračna i uznemirujuća. Stop.

YouTube

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kuna potraži u KSET-u i Dirty Old Empireu. Cijena ulaznice na dan koncerta raste na 70 kuna.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

koncert