Glazbeni kviz vol.4

Stihovima ‘’365 je prošlo dana’’ pozdravili smo 2019., a nakon 93 dana u KSET se vraća Glazbeni kviz! Provjeri dioptriju i operi uši - Disco sekcija KSET-a te u četvrtak 23. 1. po 4. put nemilosrdno baca u audiovizualni rollercoaster glazbenih žanrova i (ne)povezanih fun factova.

Nećemo biti cliché i pričati o novogodišnjim odlukama koje mijenjaju život, niti tvrditi da je sudjelovanje u ovom kvizu jedna od njih. Jedino što ti možemo obećati jest da ćemo od tebe, ako ništa drugo, izmamiti barem (o)smijeh. Bilo da ti je posjećivanje glazbenih kvizova s uigranom ekipom već sveta tradicija ili jedna od točaka na ‘to do’ listi, pridruži nam se na još jednoj glazbenoj avanturi.

Projekcija nam je možda blago nakrivljena i događa se da nam nešto zašteka, ali vjerujemo da to uspješno nadoknađujemo svojim poprilično kreativnim kategorijama. Čitanje novosti osvijetu glazbe te pregledavanje raznoraznih lyricsa i spotova može ti pomoći, ali za glazbeni kaos naših razmjera ništa te ne može (u potpunosti) pripremiti.

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će naknadno objavljen 16.1. u podne. Ako tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u inbox Disco sekcija KSET-a!

Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe, a ulaz za sve ostale je besplatan.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

kviz znanja