[Disco Juventa] Prezentacija rada

Disco Juventa - Disco mladež!

Tako je, vrijeme je za novu generaciju mladih DJ-a! Prije, tijekom i nakon pandemije, DJ majstori su koristili svoje vještine kako bi drugima pružili nove oblike užitka. Mi u KSET-u prepoznajemo važnost tog djelovanja i tih vještina te smo zato pokrenuli program zvan “Disco Juventa” u kojem te pozivamo da s nama istražiš svijet DJ-anja!

Radionica se održava u utorak, 20.6. od 17 sati u KSET-u. Radionica je besplatna, a otvorena je za sve koji žele vidjeti i čuti što su naši polaznici naučili tijekom Disco Juvente!

Kroz osam radionica naučit ćeš koju opremu DJ-evi koriste, kako biraju glazbu, koje metode za miksanje postoje, kako napraviti svoj glazbeni set i u konačnici, kako ga uspješno prezentirati publici.

Na posljednjoj radionici Disco Juvente pozornicu prepuštamo polaznicima programa! Na ovoj radionici polaznicima se daje prilika za pokazati sve što su naučili tijekom projekta: korištenje DJ opreme, priprema glazbe te tehnike i prakse miksanja. Svaki od polaznika imat će priliku za kraći DJ set kojim će imati priliku impresionirati stručni žiri i publiku.

Nakon ove radionice polaznicima ćemo uručiti nagrade te udijeliti materijale za dalje usavršavanje naučenih vještina.

Ovaj projekt se realizira uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija te Studentskog centra u Zagrebu. Mišljenja izražena tijekom radionica u ovom programu odražavaju isključivo mišljenja predavača i ne izražavaju nužno stajalište organizatora niti Ministarstva kulture i medija niti Studentskog centra u Zagrebu.

disco juventa, radionica