Nova godina 2020

Prosinac jedva da je zakucao na vrata, a kobno pitanje ''Di'š za Novu?'' postavili su ti već svi prijatelji, članovi obitelji, rodica u 12. koljenu, teta u menzi i random cura u wc-u kluba. Novi kraj godine ipak znači novi doček - i koliko god izbjegavali taj odgovor, vrijeme odluke se bliži. Ako je tijekom ove, uskoro protekle godine većina točaka s tvog "New year, new me" popisa ostala neostvarena, pozivamo te da s njega prekrižiš bar 'najbolji doček Nove' i 31. prosinca budeš u KSET-u!

Na ovom dočeku imaš ALL INCLUSIVE tretman, što u prijevodu znači da ćeš moći jesti (opcije za vegetarijance i vegane osigurane) i piti do iznemoglosti - garantiramo da nitko neće ostati gladan ni žedan. Uz svu tu hranu i piće čeka te i plesni podij na kojem će samo najbolju glazbu puštati Disco sekcija KSET-a.

Uz šampanjac, odbrojavanje i konfete dočekaj Novu godinu uz najbolje društvo, a onda partijamo dok jutro ne donese kraj (tamo negdje oko 5 ujutro kad shvatiš da je vrijeme za dva dana spavanja).

Rezervacije stolova nema, kao ni pušenja u prostoru KSET-a.

Karte za doček se mogu kupiti svakim radnim danom u KSET-u od 9 do 16 h po cijeni od 200 kuna. Količina karata po ovoj cijeni je ograničena pa ti savjetujemo da se što prije zaletiš po svoj primjerak!

Bit će nešto karata i nakon Božića po cijeni od 250 kuna, ali tko još želi čekati pet do ponoć da osigura svoje mjesto na najboljem dočeku?

doček