One Possible Option

U KSET 18. prosinca premijerno dolazi One Possible Option, alternativni rock bend iz Rijeke!

One Possible Option je četveročlani rock bend iz Rijeke okupljen 2011. godine. Tekstualno, bend piše o onome što smatra da je svijetu potrebno danas, a to je introspekcija i rad na sebi. Muzički, bend ima vlastiti prepoznatljiv identitet, sa melodičnim i emotivnim vokalnim linijama popraćenim širokim i teškim, ponekad i prostornim zvukom benda, popraćenim elektronskim i orkestralnim zvukovime, te svježim i unikatnim pristupom zvuku i slaganju melodija.

U recenzijama OPO opisuju kao bend sa modernim pristupom alternativnom rocku, te uspoređuju sa bendovima poput Alice in Chains, Queens of the Stone Age ili Nine Inch Nails, ali uz svoj unikatan zvuk koji ne liči na te bendove. Prioritet je pjesma i potpuna iskrenost, do točke ranjivosti, u izražavanju senzibiliteta kada ova petorka sjedne u istu sobu skladati glazbu i iznad svega – poruka koja stoji iza te glazbe.

YouTube / Soundcloud

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna nabavi u KSET-u i Dirty Old Empireu. Na dan koncerta za upad će biti potrebno izdvojiti 40 kuna.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

koncert