Ne'š umočit ni ispod imele

U subotu 14. prosinca država se treće, ovaj put božićno izdanje najdražeg tuluma za vječne samce - “Ne’š umočit”!.

Disco sekcija KSET-a te po treći put poziva da iskušaš svoju ljubavnu (ne)sreću - ovaj put u blagdanskoj atmosferi ispod imele.

Shvatite, ne želimo puno za Božić, želimo samo jednu stvar, ne zanimaju nas pokloni ispod božićnog drvca, želimo Vas za sebe...Ok malo smo pretjerali.

Nego...

Odlučili smo ovaj Božić stati na loptu i reći da je bilo dosta solo ispijanja kuhanog vina i ljubomornog gledanja parova pod treš svjetlima zagrebačkog adventa, dosta nam je slušanja svačijih zaljubljenih gugutanja dok sami prosimo za mrvu ljubavi :’( Dosta nam je po hladnoći trljat se o poplun ne bi li iz beživotnog objekta iscijedili mrvu ljubavi.

Dođi i nađi nekog s kim ćeš povećati šanse preživljavanja po hladnoći. Prosinac je vrlo hladan mjesec, a dva tijela su toplija od jednog - ako uspiješ poljubiti nekog ispod KSET-ove imele, garantiramo manji račun od HEP-a.

Poklonite sami sebi ljubav za Božić, jer ovaj put je selekcija malo senzualnija, bit će manje cockblock pjesama jer kao i svi pravi kršćani i mi darujemo potrebite. Selekcija uključuje: Sexy Božićne pjesme (naravno), tužne božićne pjesme (naravno) i svakakve radosti od Jamesa Blunta, preko Olivera Mandića pa sve do Olivera Dragojevića.

Ulaz se otvara u 20 h. Ako si single upad je 10 kn, a za one u vezi 15 kn.

party