Stand-up vol. 2

10. prosinca u KSET ponovno dolaze nasmijani komičari, a na tebi je da podržiš ovaj božićni spektakl!

Prije salvi smijeha koje nas očekuju uskoro, predstavimo izvođače:

Domagoj Pintarić - Tko o čemu? Domagoj o svojim frustracijama. Čovjek koji nasmijava diljem regije od daleke 2007. godine, a ujedno je i najstariji u ovoj postavi. U slobodno vrijeme voli analizirati hokej, tekstove Tonija Cetinskog, a nekad mu se omakne i Daleka Obala. Smatra se privlačnim sa šiltericom na glavi, a tako misli i njegova frizerka.

Joža Vrban - Prvi nastup imao je davne 2007. Od tada usponi, padovi, pauze i smijeh. Zagrebački dečko koji se u komediji igra sa svakodnevnim apsurdom, iznenađenjima i golubovima. Nastupao je svuda po Hrvatskoj i jednom u Sloveniji. Slobodno vrijeme provodi svirajući ili vozeći bickl.

Martin Rosner - Martin dolazi iz Osijeka i autor je Hot Paper Comic stripova, s kojima je bio na front pageu Reddit-a i 9gaga više nego bilo koji drugi Hrvat. Nedavno je izašao iz boy-benda pa se pokušava baviti stand-upom. Zbog mladolikog lica, ali i već debele punoljetnosti, u isto vrijeme je i poslastica i razočaranje pedofilima.

Leon Kondres - Mrzi smišljati opise o sebi jer uvijek ispadnu cringe. Često mu govore da imao lošu frizuru, a on im spremno odgovori: “Znam”. Možda ste vidjeli kako je spustio Maju Šuput na Supertalentu. Voli razmišljati o pedofilima i ne boji se mraka kad je svjetlo upaljeno.

Upad će koštati 30 kuna.

stand-up