Godsleep + Sloanwall

U KSET-u te 24. studenog čeka stoner večer koju će začiniti grčki Godsleep, a podršku će im pružiti domaće snage Sloanwall, pobjednici 4. sezone KSET-ovog programa za mlade i neafirmirane bendove, Čuješ?!.

Godsleep, osnovan 2010. godine, slovi za jedan od najperspektivnijih bendova heavy/psihodeličnog žanra u državi. Atenski heavy rock vrtuljak svoje nastupe temelji na fuzzy gitarskim rifovima, tvrdim bas dionicama i močnim groove bubnjevima, a sve začinjava zavodljivi ženski vokal koji se proteže od psihodeličnih uzvika do “urlanja” koje kida glasnice. Dosta je hvale, vrijeme je da ih poslušamo uživo!

YouTube / Bandcamp

Sloanwall su svojim kratkim radom već postali miljenici zagrebačke publike. Nakon pobjede na natjecanju Čuješ?! i odličnom svirkom na brucošijadi FER-a, dobili su priliku zasvirati i na drugim pozornicama po Zagrebu i šire – valja izdvojiti nastup s Deaf Radiom, Sasquatchem i Mars Red Sky. Turneja po Europi osigurala im je iskustvo te ih željno očekujemo kada će otvoriti ovu fantastičnu večer.

YouTube / Bandcamp

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možeš kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 50 kn.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

koncert