Halloween Beer Pong

“Di ću van za Noć vještica?” - pitaš se.

I ove godine KSET nudi rješenje - Halloween Beer Pong! Ovaj je još posebniji jer na njemu imaš priliku premijerno probati Brucifer, pivo nastalo u suradnji s Pivovara Medvedgrad specijalno za 38. Brucošijada FER-a!

Omiljeni studentsko-društveni sport uvezen iz ‘murrice u kombinaciji s američkim maškarama i odličnim pivom će i ove godine odnijeti pobjedu najbolje halloween fešte. Ponovo su pred nama poklici i urlici, buka i galama, pobjede i porazi, suze radosnice i tužne suzice. Još jedan emocionalni roller coaster. Još jedan napeti turnir. Još jedan Beer Pong u KSET-u!

Dobro se pripremi za ovu noć zato što par koji pobjedi ne odnosi samo vječnu slavu, već ga nagrađujemo i s 2 upada na ovogodišnju Brucošijadu FER-a!

Osim što ćeš se natjecati u ubacivanju loptice u čašu, imaš priliku osvojiti i nagradu za najbolji kostim! Osobu koja se najbolje zamaskira nagrađujemo pićem po izboru na šanku.

Za trofej kojim ćemo okruniti pobjednike zaslužna je Tehnička sekcija KSET-a, a za party atmosferu Disco sekcija KSET-a.

Ulaz se otvara u 20h, a sve informacije o prijavama i kotizaciji za sudjelovanje u Beer Pong turniru stižu uskoro.

Upad se naplaćuje, za zamaskirane će biti simboličnih 5kn, a za one koji to nisu 10kn.

Vidimo se!

brucifer, beer pong