Glazbeni kviz vol.3

U utorak, 22. 10. neovisno o vremenskoj prognozi, KSET će zahvatiti oluja u obliku skladne kompozicije logičnih i krajnje apsurdnih pitanja glazbene tematike (ne)upitne kvalitete.

Ako misliš da po glazbenom ukusu nisi ‘’još jedan čavao u zidu’’, ovom prilikom budi samo jedna kap u moru ljudskih jukeboxova koje će preplaviti KSET na trećem izdanju Glazbenog kviza kojeg donosi Disco sekcija KSET-a!

Iako će u dva navrata pljuštati raznorazna pitanja različite siline unutar (ne)očekivanih kategorija, atmosfera će odisati vedrinom, a temperatura biti u stalnom porastu. Ako ti prepoznavanje melodija i lyricsa daje ‘‘electric feel’’, a glazbene činjenice iz nepoznatih razloga skupljaš kao Beyoncé Grammyje, uzmi vrijeme da s nama potrošiš ‘’trenutak’’ na još jedan glazbeni kviz. Nemoj dignuti ruke i predati se zbog sumnje u sebe i nedostatka samopouzdanja, kasnije ćeš htjeti vratiti vrijeme - a to ne može čak ni Cher.

Prijave dolaze brže no što Eminem može repati, stoga:

Otkažite izlaske, pretražite playliste

I panika nek sjedne na presto

Pozovite prijatelje, i iskusne i neiskusne

I uhvatite svoje mjesto!

Tim može sadržavati najmanje 2, a najviše 4 člana. Obrazac za prijave bit će objavljen 15. 10. u podne na Facebook event. Ako tvoj tim ipak odustane, molimo da nam to javiš u inbox Disco sekcije KSET-a!

Na dan samog eventa potvrde prijavljenih timova počinju u 20 h. Članovi pobjedničke ekipe osvojit će upad na koncert u KSET-u po vlastitom izboru, a Tehnička sekcija KSET-a se pobrinula da sa sobom odnesu i trofej!

Kotizacija za sudjelovanje u kvizu iznosi 10 kn po članu ekipe, a ulaz za sve ostale je besplatan.

glazbeni kviz, disco sekcija kset-a