Humanitarni koncert "Kad glazba spašava" - Orvel

Udruga Kolajna ljubavi u suradnji s KSET-om 20. listopada organizira humanitarni koncert pod nazivom 'Kad glazba spašava'. Svrha koncerta je prikupiti sredstva za dogradnju sirotišta sv. Ante u Tanzaniji.

Sirotište je 2010. godine izgradila udruga "Kolajna ljubavi" isključivo novcem od donacija te se na isti način i danas financira. Sirotište je danas dom 55-ero afričke djece te se konstantno nadograđuje radi poboljšanja uvjeta boravka djece, ali i zbog sve većeg broja djece koja se u njemu nalaze.

Nakon službene promocije drugog albuma zagrebački bend Orvel se vraća u KSET podržati ovu inicijativu i nastupiti na ovom koncertu na kojem će izvesti svoj „best of“ repertoar. Ovaj zagrebački sastav već je odavno poznat na domaćoj indie sceni po elektro-pop zvuku karakterističnom za new wave pokret 80-tih. „U tom hommageu 80-tima donosi plesnu, radiofoničnu pjesmu koja će prštati energijom i grooveom te vas obgrliti senzualiziranim muškim vokalom, no u tome ne zalazi u nepotrebno dokazivanje već nas samo tjera na ples, ples, ples…" Mixer.hr

Vrata KSET-a se otvaraju u 20:00, a Orvel nas rasplesuje od 21:30.

Preporučena simbolična donacija iznosi 20 kuna, a sav prikupljeni novac ide za nadogradnju sirotišta Sv. Ante – kako bi što veći broj djece bez roditelja dobilo krov nad glavom i život kakav svako dijete zaslužuje.

kolajna ljubavi