Cold Snap

19. listopada u KSET-u te očekuje groove party! Svima dobro poznati varaždinski Cold Snap stiže promovirati svoj novi materijal, a društvo će im praviti eksperimentalni groove thrasheri E.N.D. i njemački post-hardcore We Too Will Fade.

Cold Snap kaos počinje 2003. godine. Do danas su skupili preko 400 koncerata diljem Europe dijeleći pritom pozornicu s mnogobrojnim bendovima kao što su PRO-PAIN, LIMP BIZKIT, SOUL FLY i DISTURBED. Na turneju su ih ove godine poveli i ukrajinski Jinjer, a iza sebe imaju 3 albuma i jedan EP. Ne trebamo ih puno predstavljati, a znamo da od njih možemo očekivati spektakl te da nakon nastupa nitko neće ostati ravnodušan!

YouTube

E.N.D. je zadarski bend osnovan sad već davne 1996. godine, a od tada je kroz njega prošao popriličan broj ljudi. Tokom godina bend se formirao i ustanovio trenutni žanr groove thrash metala. Iza sebe imaju nekoliko EP-a i demo izdanja te tri albuma. Presjek karijere odradit će zagrijavanje prije headlinera.

YouTube

We Too Will Fade je mladi post-hardcore bend iz Njemačke. Zvukom podsjećaju na Touche Amore, Underoath, LA Dispute, a to će nam dokazati na samom početku večeri.

YouTube

Karte po cijeni od 65 kn nabavi u KSET-u i Dirty Old Shop-u od ponedjeljka 16. 9.. Na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 80 kn.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

groove