Tech Consultant Meetup

Netokracija i mStart u suradnji sa KSET-om 16. listopada organiziraju meetup o tome kako započeti karijeru kao IT konzultant!

mStart, vodeća hrvatska tehnološka tvrtka koja je omogućila digitalizaciju nekih od vodećih tvrtki u regiji i tech portal Netokracija u suradnji s lokalnim suorganizatorima, odlučili su odškrinuti prozor u svijet tech konzultantstva te otkriti zašto je ta karijera sve, samo ne prosječna!

Iduću srijedu od 16 do 20 h očekuju te predavanja i razgovori s vodećim ljudima u industriji tech konzultantstva, poput Krešimira Ležaića, podpredsjednika IT odjela Mercatora i Joze Džakule, direktora IT odjela u Konzumu. Uvod u svijet konzultantstva napravit će konzultant i osnivač Netokracije, Ivan Brezak Brkan, koji će objasniti tko se sve bavi konzultantstvom i zašto je to nova IT karijera, dok će predavači i stručnjaci iz mStarta dati stvarni pregled kako razviti karijeru u enterprise softveru i postati IT konzultant.

Tech konzultantstvo pruža nove karijerne mogućnosti studentima koji su zaljubljenici u ICT i preferiraju raditi na razvoju poslovanja, savjetovanju te u suradnji s ljudima. Opcije su mnoge, a velike ICT korporacije uvijek su u potrazi za ljudima koji će im pomoći izgraditi njihov posao te objektivno sagledati sve prednosti i nedostatke proizvoda koji razvijaju.

Ovom meetupu mogu se pridružiti svi koji smatraju da je tech konzultantstvo jedini izbor za njihovu budućnost i zanima ih kako započeti svoju karijeru, ali i oni koji nisu sigurni što uopće znači biti tech konzultant, ali svoj put vide u razvoju poslovanja i radu na više projekata odjednom.

Besplatno se prijavi putem prijavne forme!

Više informacije možeš saznati u članku “Doznajte kako izgleda karijera tech konzultanta na meetupu u Zagrebu, Osijeku ili Splitu”.

meetup