Corrupt drum 'n' bass vinyl edition w/ Leo

Mračne jesenske noći donose nam još jedno izdanje mračnožanrovskog klupskog programa Corrupt. U subotu, 12. listopada, vrtimo se uz drum 'n' bass zvukove vinila DJ Lea.

DJ Leo

Leo Škrinjarić (Stereotip, VT) strastveni je ljubitelj gramofonskih ploča zbog čega svaki slobodan trenutak provodi u potrazi za raznim vinilnim izdanjima koje onda prezentira publici u svojoj radijskoj emisiji ili tijekom DJ seta. Želja mu je približiti toplinu čarobne glazbe s vinila, analogni zvuk digitalnim ljudima, koji žive u vremenu komprimiranog zvuka imaginarnog MP3-a, za koji se često govori da se „ne može osjetiti pod rukama“.

Bavi se televizijskim novinarstvom, no glazba mu je oduvijek bila ispušni ventil. Tako već četvrtu godinu za redom volonterskim radom kao vanjski suradnik uređuje emisiju o elektroničkoj glazbi. Emisiju koja pod nazivom „Stereotip“ svake srijede surfa valovima Županijskog radija Virovitica. U Virovitici organizira i seriju partija pod nazivom Podroomovanje.

U elektroničkim glazbenim vodama pliva od ranih devedesetih godina. U svojim setovima preferira deep house, house pod utjecajem Chicaga i New Yorka, tech house, soulful i vocal house, a za gušt zabrazdi i u drum&bass vode.

U KSET nam dolazi većinom u drum 'n' bass izdanju (techstep, intelligent, liquid, jungle), a prošvercat će i druge glazbene pravce i to 100% s vinila.

Facebook Stereotip / Facebook PodRoom / Instagram / Mixcloud / YouTube

Corrupt

Klupski program KSET-a rezerviran za tamnije i alternativnije žanrove elektronike. U želji za otkrivanjem nove glazbe i zaboravljenih žanrova, u novoj sezoni dovodimo DJ-e koji na sceni odstupaju od klasičnog house i techno zvuka. Kako bismo zaškakljali i vaše oči, a ne samo uši, za svako glazbeno putovanje tu su naši VJ-i i lightmani koji ga upotpunjuju i vizualnim atrakcijama. Vidimo se u KSET-u!

Ulaz se otvara u 22 sata, a upad se plaća 20 kn!

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

elektronika, rave