Dan otvorenih vrata KSET-a

U petak, 11. 10. KSET otvara vrata novim članovima i poziva studente svih fakulteta na cjelodnevno druženje!

Ako za vrijeme studiranja želiš steći nove prijatelje i praktična iskustva, dođi 11. 10. za vrijeme rada dnevnog šanka od 9 do 16 h u KSET, popij kavu, iz prve ruke saznaj sve o aktivnostima kluba i naših sekcija i pridruži nam se!

KSET trenutno broji devet sekcija, a to su - Biciklistička sekcija KSET-a, Disco sekcija KSET-a, Dramska sekcija KSET-a, Fotosekcija Kset-a, Glazbena sekcija KSET-a, Planinarska sekcija KSET-a, Tehnička sekcija KSET-a, Računarska sekcija KSET-a i Videosekcija KSET-a.

Biciklistička sekcija je veselo društvance koje uživa u vožnjama biciklima, a ove godine će održati svoju poznatu besplatnu popravljaonicu i predstaviti bolid s kojim su sudjelovali na ovogodišnjoj Red Bull Soapbox utrci.

Disco sekcija će ti pokazati ploče, miksete, gramofone, kontrolere i ostalu opremu koja služi za puštanje one super glazbe koju čuješ na našim partyjima, a održat će i glazbeni kviz koji ti može donijeti vrijedne nagrade.

Dramska sekcija organizira predstave i dramske vježbe, izrađuju kostimografiju i scenografiju, a na Danu otvorenih vrata će predstaviti segment njihovog najnovijeg interaktivnog performansa pod nazivom „Uđi u moju sobu“.

Fotosekcija okuplja ljubitelje digitalne i analogne fotografije, organizira foto-sessione i izložbe. Ove godine će te ponovno besplatno pofotkati za osobnu, indeks, SC iskaznicu ili bilo koju drugu potrebu, a moći ćeš saznati i sve o opremi koju koriste.

Glazbena sekcija je zaslužna za studijsku produkciju i tehničku realizaciju našeg koncertnog programa pa svrati do njih da ti otkriju sve tajne dobrog zvuka i lighta kroz demonstraciju opreme.

Planinarska sekcija više vremena provodi po planinama nego u KSET-u. Ove godine će predstaviti karte i ostale planinarske materijale koje koriste, demonstrirat će vezivanje čvorova, a od njih ćeš na Danu otvorenih vrata moći saznati i sve o najboljim dogodovštinama s njihovih izleta.

Računarska sekcija održava i unapređuje računalnu infrastrukturu našeg kluba, a ove godine će izložiti stare Nintendo igre te demonstrirati igricu koju su samostalno izradili. IoT tim će prezentirati Neo sat kreiran uz pomoć Raspberry Pi pločice te sustav otključavanja brave karticom kreiran pomoću Arduino tehnologije. Tijekom prezentacija u tijeku će biti i nagradna igra u kojoj možeš osvojiti merch sekcije.

Tehnička sekcija održava cjelokupni inventar i opremu KSET-a, a ako svratiš do njihovog štanda možeš vidjeti kako se popravljaju slušalice, kako se izrađuju čarobni štapići iz Harryja Pottera i čepaljke te još mnogo toga.

Videosekcija okuplja ljubitelje filmova, snimatelje, režisere, pisce i kritičare. Na Danu otvorenih vrata će ti demonstrirati kamere i procese montaže, a ispred green screen platna pretvarat će sve zainteresirane u akcijske junake.

Za više informacija o KSET-u i kako se učlaniti, pronađi bon za besplatnu kavu, navrati u KSET i pitaj što te zanima ili pošalji mail na uclani.se@kset.org.

predstavljanje sekcija