Prijemni ispit Disco sekcije KSET-a

Dođi i ti na Disco prijemni, 5. listopada u 16 h!

Već tradicionalni prijemni ispit Disco sekcije KSET-a koji se održava početkom akademske godine ponovno okuplja mlade entuzijaste za glazbom na ultimativnom testu poznavanja (ne)bitnih informacija.

Svaki glazboljubac željan novih znanja, poznanstava i druženja može naći svoje mjesto u Disco sekcija KSET-a gdje glazbu proučavamo, slušamo, komentiramo i puštamo, a najviše se zapravo ugodno družimo i osmišljavamo nove ideje za KSET-ov dnevni i večernji program.

Za koga je Disco sekcija?

Za ljubitelje glazbe različitih ukusa.

Za one koji misle da je njihov najdraži bend najbolji bend na svijetu.

Za one koji se furaju na vinile.

Za one koji misle da imaju dobar glazbeni ukus.

Za one koji žele drugima pokazati što vole i natjerati ih da i oni vole što oni sami vole.

Za one koji slažu fire mixtapeove za svoju publiku.

Za one koji romantično snimaju pjesme na kazete naslova „Za tebe... ♥“.

Za sve koji žele biti DJ-i!

A sve to možeš imati vrlo jednostavno – pojavi se u KSET-u u subotu, 5.10. u 16:00 h i sjedni za jedan od naših stolova! Prije toga prijavi nam se putem linka https://forms.gle/etF7LA3816KJja9M6 kako bi znali da te očekujemo, a ako imaš bilo kakvih pitanja slobodno se javi na disco@kset.org!

Na prijemnom te čeka svašta... ali par osnovnih informacija:

Kada dođeš, dobit ćeš papir i olovku s puno praznih crta. Na taj komad papira zapisuješ što čuješ, a čut ćeš raznolike glazbene primjere za koje nikad nisi čuo jer su naši sastavljači pitanja loše osobe. Također, dobit ćeš i dodatno pitanje koje će te povesti u egzistencijalno pitanje zašto si uopće došao na taj prijemni i što ti je trebalo toliko jada i muke.

Ali! Ne očajavaj, bitno je sudjelovati!

Nakon pismenog dijela imamo i kratki intervju na kojem ćemo te još malo bolje upoznati, vidjeti što voliš i što te zanima, upoznati te sa sekcijom pa poslati doma. A možda i pozvati na neki uberkul parti. Za koji nitko ne zna.

Dođi, vidimo se!

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

prijemni