Ljetno kino

Be afraid,

Be very afraid!

Ljeto završava, a noći su sve duže, maglovite i hladnije - savršene za Ljetno kino u horor izdanju! Ako se zatekneš lutajući Zagrebom u mistične ranonoćne sate s ili bez pratilje, spasi se i dođi na Ljetno Kino u KSET-u u posebnom horor izdanju!

Ovakvo ljeto ne može završiti u veselom izdanju tako da ćeš morati pretrpjeti sve nekvalitetne jump-scareove, iritantne jump-cutove, nedvojbeno genijalne kostime i ekstremne close-upove.

Ne brini gdje je Johnny, dođi se igrati s nama i hrabro odmori mozak od ispita uz sve vrste horor filmova od samih početaka filmske industrije. Vidimo se u zadnjim redovima!

Prvi dan ljetnog kina, u petak 20. 9. u 20 h gledamo film Gosti iz galaksije (1981), a u 22h kreće film Alien (1979).

Satnica je podložna promjenama pa prati objave na eventu da ne propustiš svoje najdraže filmove. Osim filmova, u pauzama ćemo prikazivati i razne crtane filmove namijenjene odvažnijem dijelu dječje populacije. "Hrabri" pas, plašljivi vampir i prljavi šaljivdžija iz Nigdjezemske neki su od junaka pauze.

Ulaz otvaramo pola sata prije prve projekcije, što je optimalno vrijeme za grabanje dobrih mjesta, ili ikakvih jer ih je ograničen broj.

Projekcije su na otvorenom, ako kiša nema prigovor tako da BYOB (Bring Your Own BLANKET) jer rujanske noći ne znaju kad je ekvinocij i nemaju milosti u te sate. Pića si također sami nosite, a mi pečemo kokice!

Projekcije se projiciraju isključivo u edukativne svrhe i kao takve nisu temelj nikakvog kapitalnog prihoda, već služe samo i jedino proširivanju filmskog znanja šire i uže akademske javnosti te se, kao takve, ne naplaćuju.

projekcije