Shokran

Pridruži nam se u srijedu, 18. 9. u KSET-u kada otvaramo tajnu drevne egipatske magije! Ambijent će stvoriti ruski progresivni metalci Shokran, a podršku će im pružiti Wings Denies.

Shokran je nastao 2012. godine kao solo projekt gitarista Dmitryja Demyanenka koji je tada izdao EP pod nazivom „Sixth Sense“. Dvije godine kasnije projekt je prerastao u bend, a debitantski album „Supreme Truth“ oduševio je publiku diljem Rusije. U sljedećih pet godina izdali su još dva albuma, a zadnji album „Ethereal“ promovirat će upravo u sklopu ove turneje. Live nastupi su im najjači adut, a valja izdvojiti i da su ove godine nastupili na UK Tech Metal festivalu.

YouTube / Deezer 

Wings Denied je nastao u Washingtonu, a sastoji se od 4 člana iz Amerike i jednog domaćeg, iz Zagreba. Njihova glazba spoj je progresivnosti, agresije i melodičnosti, a sve to dokazuju i na live nastupima po cijelom svijetu. Iza sebe imaju dva EP-a i jedan album, a ove godine bi trebalo stići i novo izdanje. Wings Denied zagrijat će nas za headlinere, a njihove stvari slušamo online:

YouTube / Bandcamp

Karte po cijeni od 60 kn nabavi u KSET-u na dan koncerta.

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

koncert