Nytt Land

U goste nam dolazi bend Nytt Land - svoju crnu magiju po KSET-u će raširiti 23. lipnja! Njihova glazba, vješto balansirajući na rubu ritualnog ambijenta i tradicionalnog naroda sjeverne Europe, rođena je u srcu Sibira.

 

Instrumenti koje su stvorili glazbenici benda probudili su nešto sveto, davno zaboravljeno što trebaš otkriti upravo dolaskom na koncert. 2018. godine odradili su preko 30 koncerata diljem Europe, a pozornice su dijelili sa bendovima poput Korpiklaani, Arkona, Eluveitie te Wardruna, kojima su žanrovski najbliži, a koji je nedavno rasprodao legendarni Lisinski! Glavna jezgra čarobnog zvuka Nytt Landa je jedinstveni prirodni vokal Natashe Pakhalenko, u kojem se čiste folklorne tehnike Sibira i Saamija i nisko pjevanje Tuve lako izmjenjuju.

Folk metal u izvedbi neobičnih instrumenata osvojit će te na prvi zvuk, a prizor koji će uslijediti iznenadit će i tvoje oči!

Poslušaj i pogledaj bend na sljedećim platformama:

ReverbnationYouTube

Karte u pretprodaji koštaju 35 kn, a mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 45 kn.

koncert