43. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally

Već nas mjesecima pitate: „Kad će Rally?!“. Odgovor na to pitanje upravo čitate! Vaše P.I.J.A.N.D.U.R.E. vas pozivaju na ovogodišnji 43. Svjetski Elektroplaninarski Pješački Rally koji će se održati 8. 6. na lokaciji koju ćete saznati na sam dan održavanja Rallyja!

Proteklih nekoliko mjeseci smo gazili kroz blato do koljena, pregazili potoke i izgubili se par puta da bi vam pripremili nezaboravno iskustvo.

Prošle godine smo bili u svemiru, a ove godine ćemo posjetiti svijet crtića pa pogledajte svoje najdraže crtane filmove i okupite ekipu s 4-10 članova.

Postupak prijave je sljedeći:

- Ispunite Google formu: bit.ly/rally_19

- Nakon toga dođite do KSET-a popiti kavu i uplatite 170 kn po članu ekipe

U formi se nalaze dodatne napomene o postupku prijave pa ju pažljivo pročitajte! Rok za plaćanje je ponedjeljak 3. 6.2019.

Uskoro slijedi i iščekivani popis opreme koji će biti objavljen na eventu i u e-mail sandučiću prijavljenih ekipa za sve ekipe željne dodatnih bodova.

Ako još uvijek ne znate, Rally je jednodnevni događaj koji organizira Planinarska sekcija KSET-a gdje vas odvedemo na neku planinu i uputimo kamo morate ići dok rješavate zadatke i izazove koje stavimo pred vas. Naravno, uz sve to se brinemo da ste tijekom dana nahranjeni i napojeni.

Slobodno pogledajte ovaj poučni video iz vremena kad su Rally organizirali naši pretci.

Tko preživi pričat će, a kao i svake godine nagrađujemo najbolje ekipe (prvo, treće i posljednje mjesto). Prvu ekipu osim nagrade, očekuje vječna slava dok drugu ekipu tradicionalno ne nagrađujemo jer su najveći gubitnici. Treće mjesto zaslužuje nagradu jer su tek drugi gubitnici, a posljednje mjesto je vrijedno nagrade zbog zaista opake konkurencije u toj kategoriji.

Za bilo kakva pitanja, javite se na dominik.zanic@kset.org.

Vidimo se!

izlet