Tekken 7: Wings of War Tournament

Tmurno nebo se skuplja iznad nas, Zrak traži svog predstavnika i zove sve borce dovoljno hrabre da polete prema njegovoj areni. Imaš li to znanje nositi titulu predstavnika Zraka? Pred tobom su turbulentni vjetrovi koji će testirati tvoje kretanje po areni, nemilosrdni uragani koji će testirati juggle znanje, zračne struje će od tebe očekivati strpljenje i read-ove, a tornado će pred tebe postaviti svaki OKI izazov. Misliš da imaš sve što treba? Onda se u utorak 4. 6. prijavi za Tekken 7: Wings of War Tournament i dokaži da zaslužuješ titulu predstavnika Zraka!

Prijave: https://smash.gg/tournament/tekken-7-wings-of-war-tournament/register

Posljednji Tekken turnir prije ljetne stanke organiziramo u prostoru KSET-a, čija je Tehnička sekcija KSET-a za #1 mjesto napravila predivan trofej koji će ovjekovječiti njegovu dominaciju nad svim ostalim natjecateljima. Tijekom turnira šank bude cijelo vrijeme radio pa ako su ti matchevi prenapeti, ugrabi si koje piće :D

Naravno za #1, #2, #3 mjesto je sponsor Knjigovežnica KnjigOprint izradio predivne printeve koji će služiti kao vrijedni momentumi njihovom plasmanu i zauvijek biti dokaz da njihovo znanje Tekkena je nadvladalo sve ostale.

Sponzorima se pridružuje Pivovara Medvedgrad, čije će osvježavajuće Craft pivo biti poštena te zaslužena nagrada za #1, #2 i #3 mjesto nakon njihovog leta kroz najopasnije izazove koje je Zrak bacio na njih.

Crouch Guard također nagrađuje troje najbolje plasiranih sa Steam key-evima!

A za one koji neće biti u mogućnosti stići na turnir, nemojte tugovati, nego zahvalite ekipi iz Scrumedia na mogućnosti live streama, gdje možete navijati za svog favorita i praviti društvo komentatorima!

Hope we see ya in the bracket!

Ulaz se otvara u 17h kada i počinje turnir. Kotizacija za natjecanje: 10kn.

 

Pravila

Platforma: PS4

1. Igra se best of 3, finale best of 5

2. Double Elimination Bracket

3. Character Customization's nisu dozvoljene

4. Random stage za prvi game, svaki sljedeći game unutar matcha gubitnik ima pravo birati između novog stagea ili novog lika.

5. Stranu na kojoj igrač igra biraju sami igrači, ako nisu u mogućnosti doći do sporazuma igrači moraju odigrati "kamen-škare-papir" te pobjednik bira stranu za sebe

6. Igrač koji je izgubio game ima pravo izmijeniti lika

7. U slučaju da game završi neriješen (Double K.O.). Game se smatra nevažećim te igrači igraju isti game nanovo s istim likovima i na istom stageu

8. U slučaju pauziranja matcha, sudac provjerava uzrok, ako se ustanovi da je uzrok igrač, pri prvom se gubi runda, pri drugom ponavljanju predaje se game

9. Svi standardni kontroleri i Fight Stickovi su dopušteni. Morate se sami pobrinuti za to da vam je kontroler u potpunosti funkcionalan s PS4. U slučaju da igrač nema svoj kontroler, može se obratiti organizatorima turnira za DS4 kontroler. Igrači sa DS4 kontrolerom moraju UnSyncat kontroler nakon matcha.

10. Prije matcha igrači imaju pravo na 30-sekundni button check.

11. Have fun! ^^

game night, tekken