Art&Strategy w/ Le Chocolat Noir (live), Mary

Nakon odličnog Techno Revival partija prije par mjeseci, jedini logični postupak je bio napraviti još jedan i to 18. svibnja! Ime se mijenja, ali glazba ostaje ista - Art&Strategy u suradnji s KSET-om te poziva na novu večer plesa. Gostuje Le Chocolat Noir u zanimljivoj live act verziji, a između ostalog predstavit će nam i neke svoje nove radove.

Art&Strategy

Večer koju su ugostili klubovi Tvornica, Sirup i Medika Grey Room dolazi u KSET. Večer je to profinjene, istinske i 'prave' ART elektronske-industrijske glazbe s kraja 80ih, početka i sredine 90ih, zlatnog doba alter diska i elektronike, mogu se čuti i noviji elektronski bendovi. Mjesto za sve ljubitelje drukčije electro glazbe i scene pod sloganom “DIFFERENT NIGHT FOR DIFFERENT PEOPLE”, a između ostalog ima cilj okupiti “Oldschool & Newschool electronic & industrial” poklonike i fanove istoimene glazbe koju nemaju prilike čuti u ostalim klubovima.

Dj Mary

Osoba koja stoji iza programa Art&Strategy, DJ, producent te jedan od pionira elektronske i industrijske scene u Hrvatskoj od njenih samih početaka. Svoju karijeru je započeo upravo u KSET-u krajem 80ih, a njegov jedinstveni stil proizlazi iz duboke ljubavi prema elektronskoj glazbi, inspiraciju dobiva iz electra, EBM-a, industriala, techna, new beata i sličnih žanrova.

Tijekom karijere nastupao je u brojnim europskim gradovima, bio je česti gost u klubu K4 na Technodrom partyjima u Ljubljani, jedan je od organizatora brojnih koncerata u Jabuci i SKUC-Pauku u 90ima, a danas je član kultnih experimental-ambient-industrial-elektronskih projekata: TeHÔM, Principia Audiomatica i ex-Implant Code.

Souncloud / YouTube / Resident Advisor / Myspace

Le Chocolat Noir

Skraćeno zvan i LCN, artist koji dolazi iz hrvatskog industrijskog grada Siska, a trenutno prebivalište mu je u Rijeci. Njegova vizija clubbinga formirana je na zagrebačkim underground partyjima već '91/'92 plešući izgubljen u dimu pod stroboskopskim svjetlima s ostalim zaljubljenicima elektronske glazbe.

Od ranih 2000ih kao DJ i glazbeni producent ostavio je svoje tragove na klupskoj sceni, glazbu izdaje na labelima kao što su Gooiland Elektro, Frigio, Charlois, In The Dark Again, Kraftjerkz, Mechatronica te na labelu Helene Hauff Return To Disorder. Producira i pod monikerom Honored Matres, te je jedna polovina dua Florence Foster Fan Club (FFFC). Artist raznovrsnog stila, njegovi slojevi noirnessa karakteristični su za live i DJ setove, miješajući elektro, EBM, techno i wave, zajedno sa svim drugim stvarima što njegovo uho i um pronalaze zadivljujuće - od rituala do noiza, itala do chicaga, post-punka do electropunka. Zadnjih sedam godina za slušatelje odabire širok izbor glazbe u svojoj radijskoj emisiji Disco Panonia na internetskom radiju Intergalactic FM, utemeljenom u Den Haagu.

Facebook / Soundcloud / Mixcloud / Discogs / YouTube / Bandcamp / Instagram

Ulaz se otvara u 21:00. Upad se plaća 30 kn do 1 h, a 40 kn nakon 1 h.

party