Lingua Nada (DE)

U srijedu, 8. svibnja, ludilo njemačkog trija Lingua Nada, koji se u sklopu proljetne europske turneje vraćaju u Zagreb, prštat će na sve procjepe KSET-a.

Ovaj šašavi math-rock trojac iz Leibziga, hiperaktivno neuračunljiv, kormilari orijentalnim pop vodama, glasnim garage riffovima i drsko privlačnim melodijama, usprkos divljim vodama ne odvajajući se od suštinskog ritma svojih zabavnih pjesama. U riječima kolega sa scene, njihovi su nastupi poput kugle za rušenje zgrada obojene u neonske kamuflažne boje: zarazni, bolni, slatki, gorki – i glasni!

Od 2014., kada su počeli s radom, dečki su izdali nekoliko EP-jeva, jedan split album s njemačkim bendom Paan te prošle godine naposljetku i vlastiti album “Snuff” o kojem, među ostalim, iz Viceovog Noiseyja kažu da je napad na sinapse koji obožavaju.

“Long story short: Lingua Nada are the most exciting and innovating band Germanys underground scene has to offer.” Tammo (Trümmer)

BC: https://bit.ly/snUff

YT: http://bit.ly/LvL100

Ovo predivno šarenilo zvuka i buke možete doživjeti za 30 kn u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na ulazu karte biti 40 kn.

koncert