TechTalk: ReversingLabs

U utorak 7. 5. u 14 h u KSET dolazi Toni Gržinić iz tvrtke ReversingLabs! Kroz predavanje će pokazati način kako se tehnologije ReversingLabsa koriste za pronalaženje i analizu računalnih napada koje ugrožavaju poslovne sustave diljem svijeta.

Također, predavanje daje uvid kako se tehnologija i koncepti računalne znanosti koriste unutar ReversingLabsa te pomažu pohrani, obradi i klasifikaciji najveće baze datoteka na svijetu koja sadrži preko 9 milijardi analiziranih datoteka.

O tvrtki: ReversingLabs osnovan je 2009. godine s ciljem prepoznavanja sljedeće generacije cyber prijetnji. Glavni klijenti koji koriste njihove usluge su firme koje se bave pružanjem sigurnosnih usluga, vladine agencije i komercijalna poduzeća, a broje preko 150 radnika u Hrvatskoj, SAD-u i Švicarskoj. Reversing Labs je dobitnik nagrade JPMorgan Chase Hall of Innovation Award za jedinstveni sustav za statičku obradu datoteka, njihovu klasifikaciju te za sustava za lovljenje zlonamjernog sadržaja.

O predavaču: Dr.sc. Toni Gržinić radi na sustavima za klasifikaciju malicioznog sadržaja u sklopu Reversing Labsovog tima za strojno učenje. Doktorirao je u na automatskoj klasifikaciji malicioznih programa na Fakultetu organizacije i informatike.

Ulaz je slobodan za sve!

TechTalk je skup predavanja koja organizira udruga SS FER. Predavanja se održavaju tijekom cijele akademske godine, a kroz neformalnu edukaciju studenti se upoznaju s aktualnostima u svijetu industrije. Sam događaj se sastoji od prezentacija tvrtki, upoznavanje s aktualnim tehnologijama i informiranja studenata o mogućnostima zaposlenja.

techtalk, predavanje