After MI Caffe

Međuispiti su ponovno pokosili svoje žrtve, a na tebi je da 4. 5. u KSET-u žrtvuješ preostale atome snage na tradicionalnom multiterapijskom partyju pod nazivom After MI Caffe!

Proteklih tjedana bodovi su se naveliko skupljali i gubili, kao novac u Monopolyju. Pola semestra je proletjelo u trenu i sad žališ jer ti vrijeme provedeno u gledanju memeova crnih rupa nije donijelo ništa drugo nego li dublje zapadanje u već dobro istraženu crnu rupu demotivacije. Ni tih nekoliko dana uskrsnih praznika nije pomoglo - i sada pokušavaš sanirati štetu, a život ti se raspada k'o Prstenova družina.

Kažu da vrijeme liječi sve rane, ali Disco sekcija KSET-a to radi brže! Domaći DJ-evi opet su tu da ti pruže brzopoteznu prvu pomoć selekcijom hitova koji pogađaju točno tamo gdje treba. Ne dozira se ništa, a vrti se svašta, od novih melodija preko klupskih klasika do Colonie – jer svijet voli pobjednike, a na KSET Caffeu smo svi pobjednici.

Vrata se otvaraju u 20 h. Ulaz je besplatan za studente FER-a, dok će ostali studenti morati izdvojiti 5 kn, a nestudenti 10 kuna.

party