Fun Times: Stand-Up Comedy

Po prvi put nakon duuuugo vremena, KSET ugošćuje humorističnu ekipu Fun Timesa i njihove goste! Ovaj povijesni događaj koji će se dogoditi 30. 4. u 20 h zabilježi u kalendar i naoružaj se maramicama jer će te ova skupina veselih momaka nasmijati do suza. Valjda.

Pa, da ne pretjeramo s pohvalama, predstavimo momčad:

Admir Šećkanović dugo nije znao što želi biti s obzirom da su mu u startu karte bile čudno podijeljene. Musliman je rođen u Zagrebu koji zna kako je biti manjina, iako je sam to rijetko pošto mu se kilaža bliži troznamenkastoj brojki. Završio je TVZ pa je tranzicija u komediju bila prirodna i posve očekivana.

Hrvoje Hrc je nestereotipičini komičar koji dolazi iz Zagreba i bavi se stand up-om, grafičkim dizajnom, fotografijom, pisanjem i crtanjem. Mlad, sladak, zgodan i simpatičan! Tako mu piše na Tinder profilu...a što mu piše na Grinderu ne znamo.

Leon Kondres je najmlađi član Fun Times ekipe. Često mu govore da ima lošu frizuru, a on im spremno odgovori: “Znam”. Ne zna se baš ni obući lijepo tako da je više modni mravojed nego mačak. Voli razmišljati o pedofilima i ne boji se mraka kad je svjetlo upaljeno.

Vanja Perić zna HŽ-ov vozni red bolje nego HŽ-ovci, a linija Dubec – Savski Most mu je ekskurzija. Nastupa već dvije godine po cijeloj Hrvatskoj i prihvaća sve nemoralne ponude. Od vaših mama pogotovo. Strojar po struci, kreativac po muci. Kad ima loš dan voli upaliti Batman crtić da se osjeća malo bolje nego Robin.

Ulaz se otvara u 20 h. Upad je 20kn, a ako te niti jedna fora ne pogodi, dižemo cijenu na 200 te sav prihod doniramo dečkima za terapiju.

stand-up