Dregermajster Crew

U petak, 26. travnja u KSET-u će se održati koncert rap skupine Dregermajster Crew.

Dregermajster Crew djeluje od 2008. godine u raznim formacijama, a do sad su izdali 5 albuma. Među aktivnim i bivšim članovima neki se ističu i kao cijenjeni DJ-evi i organizatori zagrebačkih hip-hop večeri, a kolektiv trenutno čine Zembo Latifa, Želko, Bili, Johnie, Djubre, Rafaelo i Marac.

Glazbeno vodstvo Dregera držao je Kiddara i za njegovo vrijeme je izdano 4 albuma - Str8 From The Klet (2010), Ekipa Za Očevid (Slučaj Za Anale) (2011), Rostna Piva & Mlada Prknad (2012), Šampionat: Borba Frente, Borba! (2013), a 2018. glazbenu palicu preuzima Zembo Latifa.

Nedavno su izbacili novi album Dregerovo i to 8. 3. ove godine na prvi rođendan svog Dregerbojsi studija, a među pjesmama s posljednjeg albuma se ističe “Sve Znam”. Album je nastao tijekom proteklih godinu dana rada studija, a za sam muzički pravac odgovorni su Zembo Latifa i Luka Kamatarko.

Cijeli program će upotpuniti DJ-evi iz iste ekipe koji će puštati muziku prije i nakon koncerta, a prije samog Dregera nastupit će predgrupa TDKM.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po cijeni od 30 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kn.

koncert, rap, hip-hop