The Dandelion (AUS)

U četvrtak 25.4. u KSET nam dolazi uzbudljiva sonična sydneyska poslastica - The Dandelion!

The Dandelion pletu staru vrstu magije koja je u njihovoj vrlo kratkoj karijeri prikupila mnoge sljedbenike. Njihov jedinstveni spoj glazbenih čarolija nostalgično vraća u 60-e. Krenuo je kao studijski projekt Natalie de Silver koja piše, snima i producira sav materijal, a formu live benda poprimio je nedavno.

Drugi LP “Seeds Flowers and Magical Powers” čuli su mnogi, a pojavio se i na YT kanalu Captain Beefart koji skuplja najkvalitetniji kontemporarni psihodelični materijal. 2017. godine Natalie je započela raditi na 3. studijskom izdanju “Old Habits & New Ways of The Dandelion” koji samo što nije izašao!

Prošle godine ugostio ih je najbolji psihodelični australski festival - Gizzfest. Za rijetke neupućene, Gizzfest je predvođen i selektiran od strane jednog od najaktualnijih bendova svijeta, King Gizzard and the Lizard Wizard.

Trenutno su na europskoj turneji koja, uz KSET, uključuje preko 20 datuma među kojima su od istaknutijih i nastupi na Supersonic Paris i Barcelona Psych festivalima.

Ulaznice za koncert moći će se nabaviti po cijeni od 30 kn u KSET-u i Dirty Old Shopu dok će na dan koncerta cijena iznositi 40 kn. Više informacija o početku prodaje uskoro!

koncert