Čuješ?!: Pater Papula, Core System, Gunslinger's Bride

Kao uvertira u veliko finale natjecanja Čuješ?, 16. travnja te očekuje metal misa koju će propovijedati Pater Papula, Core System i Gunslinger's Bride. Ako već nisi, krajnje je vrijeme da posjetiš KSET i uljepšaš si utorak.

Pater Papula je projekt elektronske glazbe s kojim pater Gulidrk Papula i ArhiDJakon žele kršćanske vrijednosti, poput crkvenog stava o upotrebi kontracepcije ili celibata, približiti mladim nevjernicima u njima prihvatljivom obliku: pjesme na koje mogu plesati, uz nastup kakav sigurno nitko u životu nije vidio.

YouTube / Bandcamp

Core System je u svojoj prijavi za natjecanje napisao sljedeće – “Kojom vrstom glazbe scenu trujem? Progresivni metalcore svaki dan doručkujem! Dvije godine stari, mi smo bend koji s 5 članova krstari, bubnjar, par vokala i dvojica na gitari. Od niskih tonova i kojeg šuma, sastoji se veći dio našeg albuma. Iako je rima loša tolko da ne povjeruješ, prijavljujemo se za festival Čuješ?". Nećemo ništa dodati, stihovi govore sve…

YouTube

Gunslinger’s Bride je groove stoner rock iz Zagreba. Priča oko benda započela je u proljeće 2014. godine kada su četiri frenda svoje znanje i iskustvo iz prošlih bendova donijeli u novi bend. Nastupali su u finalu HGF-a, a potom skoro zasvirali na prvoj sezoni Čuješa! Dajemo im još jednu priliku da u utorak pokažu arsenal kojim raspolažu.

YouTube / Bandcamp

Dođi,podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se! Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn!

Program podržava Gradski ured za kulturu - Grad Zagreb.

Partneri:

AVID produkcija

Pivovara Medvedgrad

RBasic - custom handmade guitars

Treći Svijet

Volim ljuto

koncert